escut Unió 2018

Qui som:

La Unió Esportiva Cellera Amer és un club principalment de bàsquet, amb aquesta intenció es va fundar l’any 1987, tot i que els orígens són molt anteriors, el nom del club és a causa de la fusió del Club Bàsquet Cellera i el Club Bàsquet Amer el març del 2017. A l’estiu del 2018 s’adhereix a les nostres activitats el bàsquet de Les Planes d’Hostoles.

Actualment i amb la voluntat de créixer i convertir-nos en un club multi esportiu la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes ha creat noves seccions, algunes a causa de fusions d’altres entitats com és el cas de Vòlei que prové de la fusió amb el «Club Vòlei Cellera i altres per conveni amb algun Ajuntament com és el cas de les activitats Ioga, Pilates, Gimnàstica de manteniment entre d’altres. Finalment dins la Unió Esportiva hi podem trobar activitats creades per iniciativa pròpia, com la lliga de tennis taula o en aquest cas el Kin-ball.
El Kin-ball apareix al club gràcies a l’aportació d’en Narcís Pons, quan a principis del 2018 convenç al club i també a la regidoria d’esports de l’Ajuntament de la Cellera d’introduir-lo en una competició estival que es celebra tots els estius en el pavelló municipal de la Cellera de Ter, en els darrers anys però, aquesta, es fa en el pavelló d’Amer a causa de problemes estructurals del primer. Immediatament la idea és acceptada i l’Ajuntament compra 2 pilotes i 1 inflador, un fet important, ja que el preu del material és força car i també la Unió Esportiva Cellera Amer i aporta els «petos» de joc i el marcador.
A la competició s’inscriuen uns quants equips i aquesta es diputa durant les 3 primeres setmanes de Juliol amb molt d’èxit i força atenció per part dels espectadors assistents, a causa d’aquest èxit en Narcís proposa continuar l’activitat a partir del mes de setembre d’aquest mateix any i unes quantes persones hi varen respondre practicant kin-ball els dilluns i divendres en el pavelló municipal d’Anglès, la ubicació de la nova seu del kin-ball és a causa de la falta d’espai del pavelló d’Amer i la impossibilitat de fer res a la Cellera fins que no acabin les obres de remodelació.
Pel 2019 la Unió Esportiva Cellera Amer seguirà amb l’intent de fer que aquest esport tingui ressò a la província, aquesta és la nostra intenció, posar els mitjans necessaris perquè l’esforç del club i sobretot d’en Narcís es vegin recompensat amb el creixement d’usuaris i persones interessades en el projecte. Molta sort al kin-ball i esperem que es pugui fer un lloc dins el marc esportiu gironí.